Okulumuz eTwinning Projeleri bu kez de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

30.11.2019 243

Okulumuz 2-C sınıfının 2018-2019 eğitim-öğretim yılı süresince yürüttükleri "Atatürk Çocukları" ve "Mevsimler Bizimle Canlanıyor-Seasons Can Be Used" adlı eTwinning projeleri ikinci bir başarı işareti olan ve projenin belirli bir Avrupa standardına ulaştığını gösteren Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Bu sayede okulumuzun Avrupa düzeyinde yüksek görünürlük elde edeceği, digital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, pedagojik yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, mesleki gelişim ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında lider olarak tanımlanacağı "eTwinning Okulu" ünvanına sahip olabilmek için gerekli ilk aşamayı geçmiş ve öğretmenlerimiz başvuru davetiyesi almışlardır.