"Artırılmış Gerçeklik İle Atatürk" Okulumuzda

Bağarası Hürriyet İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri "Artırılmış Gerçeklik İle Atatürk" adlı eTwinning projesini yürütmeye başlamıştır.

24.11.2019 113

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Savaş Eroğlu koordinatörlüğünde "Artırılmış Gerçeklik ile Atatürk" adlı eTwinning projesini yürütmeye başlamıştır. Proje kapsamında dijital dünya ile iç içe bir nesil olan Z kuşağı öğrencilerimize teknolojik araç ve gereçleri kullanarak kalıcı ve etkili öğrenmeyi sağlamak amacıyla artırılmış gerçeklik ile Atatürk köşesi oluşturulacaktır. Her eğitim öğretim döneminde sınıf içinde oluşturulan panoları etkileşimli hale getirerek aktif kullanımı hedeflenmektedir. Bu amaç doğrultusunda akıllı cihazlara yüklü HP Reveal uygulaması kullanılarak artırılmış gerçeklik sağlanacaktır.